Нови запознанства и Направи си сам Roobar-че!

Аз не само си правя  сурови десерти, но и  си купувам такива. Хубавото е, че има български марки и те по нищо не отстъпват  по качество и вкус на вносните. Такива са Roo’BAR, Rocao и Nics. Създадени  от млади хора решили да живеят и развиват своя бизнес в България.

Преди около десетина дни присъствах на практически семинар под наслова – Направи си сам Roobar-че! Там се запознах със създателката на марката Roo’BAR  Анита Класанова и част от нейния екип.

На семинара имаше хора от различни възрасти, но обединени от любопитство и интерес към зравословно хранене. До мен беше татко със своята малка дъщеричка, която с голямо удоволствие мачкаше пастата от фурми и прибавяше към нея кокос, мака и годжи бери, е направата бе съпътствана от постоянна дегустация та резуртата бе едно малко блокче. Много приятно беше да видя, че все повече хора се вълнуват от здравословни десерти. Такива където няма бяла захар, консерванти и прочие.

Това за мен беше една приятно прекарана вечер обогатена с нови и идеи.

С нетърпение очаквам да се появи суровата какаова маса в магазините на  Art of Living за да си забъркам и един суров шоколад. Имам уверението от създателите на Rocao, че съвсем ще го има в наличност.

Така, че скоро ще си направя и суров шоколад.

IMG_0206

IMG_0210

IMG_0208

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *